Beter Laat Dan Nooit, seizoen 3?

Willibrord Frequin was er gisteren luid en duidelijk over: voor hem geen tv-carrière meer. De bijna 80-jarige presentator heeft het gehad met al die camera’s. Alhoewel, bij Shownieuws kwam hij gisteren toch even terug op zijn besluit.

Article continues after the ad

“Het is mooi geweest. Ik ben nu gewoon aan het genieten”, zegt hij in eerste instantie stralend tegen de camera’s van Shownieuws.  Zijn oude dag bevalt hem uitstekend. “Ik ben nog helemaal niet bijna 80. Ik voel me nog gewoon een jonge God.”

Overtuigingskracht

Barrie Stevens kan het echter niet over zijn hart verkrijgen. In een videoboodschap probeert hij zijn tv-vriend alsnog te overtuigen voor een derde seizoen van het bijzondere reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. “Kijk Willie, dat je 80 jaar wordt, daar kan ik niets aan doen. Maar dat je gaat stoppen met tv, dat vind ik zo krankzinnig”, reageert hij. “We hebben twee series gemaakt van Beter Laat Dan Nooit en we willen heel graag een derde maken. Maar als jij niet meedoet, hoe kan ik dan meegaan? Lieve man, dat gaat niet gebeuren.”

Uitzondering maken

Nu hoeft Willibrord natuurlijk niets te doen met deze smeekbede, maar het lijkt erop dat Barrie de juiste snaar heeft geraakt. “Ik heb met hem zoveel gelachen, tranen met tuiten en dat iedere dag weer”, blikt hij met een grote glimlach terug. “Oké, dan maak ik een uitzondering. Dan doe ik toch mee!” Kijk, dat is precies wat fans willen horen.

Te dure productie

De mannen lijken overstag, maar nu is natuurlijk nog de vraag of RTL het ook ziet zitten. Volgens de geruchten zou het programma te duur zijn om te maken. Of dit de werkelijke reden is of dat het puur met de coronatijd te maken heeft, is onbekend. Het blijft dus afwachten of er een derde serie verschijnt!

Voor nu doen we het dus maar met deze fijne compilatie. Bekijk 'm hieronder!

Beter Laat Dan Nooit gemist? Je kunt de afleveringen bekijken op Videoland.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.