Jeugdsentiment voor velen: de hilarische film Coming to America. Een komedie waarin Eddie Murphy als Afrikaanse kroonprins naar New York vertrekt om daar incognito op zoek te gaan naar de ware. Dankij een tweet van de acteur is iedereen in rep en roer: er komt waarschijnlijk een sequel!

Article continues after the ad

Coming to America 2?

'Coming to America sequel?', zo schreef Eddie op Twitter bij een foto van actrice Vanessa Bell Calloway (prinses Imani Izzi in de film). Het hele internet ging los! De reden: deze tweet van Eddie is bijzonder, want hij tweet normaal nooit. Bijna zijn hele account bestaat uit retweets. Komt er dan echt na al die jaren een Coming to America 2? De fans, maar ook 'prinses Imani', zien dat zeker zitten! De tweet en het hele account van de acteur zijn overigens verwijderd.

Het verhaal

In Coming to America speelt Eddie Murphy de Afrikaanse prins Akeem die geacht wordt met een geschikte prinses te trouwen. Maar in plaats daarvan gaat hij samen met zijn vriend Semmi (gespeeld door Arsenio Hall) naar New York om daar incognito op zoek te gaan naar de ware. Bekijk hieronder nog even de trailer.