Het is alweer 20 jaar geleden dat we afscheid namen van Pittige Tijden. Maar als we Irene Moors goed begrijpen, wordt er druk gewerkt aan een comeback van deze soapparodie!

Telekids

Kinderen die in de jaren 90 zijn opgegroeid, kunnen zich vast nog wel Pittige Tijden herinneren. Carlo Boszhard en Irene Moors namen daarin iedere zaterdagochtend in de soapklassieker Goede Tijden, Slechte Tijden op de hak. Daarbij werden ze een handje geholpen door gastrollen van tientallen bekende Nederlanders, variërend van Gerard Joling en Gordon tot André van Duin. De parodie groeide al snel uit tot een meest van de geliefde onderdelen van Telekids. Twintig jaar na het afscheid, blijkt er echter nog leven te zitten in Pittige Tijden!

Article continues after the ad

Sherlock

Vandaag plaatste Irene Moors deze boodschap op haar Instagram-pagina: “Binnenkort: Pittig Nieuws.” Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn, om te raden dat dit een verwijzing is naar Pittige Tijden. Daar komt bij dat Carlo en Irene al eerder vertelden dat ze uitkeken naar een nieuw samenwerkingsverband. Maar waar slaat het getal ’30’ dan op, op het kroontje in de afbeelding? Simpel: in 1989 zag Carlo’s Matige Tijden het licht, de voorloper van… Inderdaad, ja!