Het is alweer meer dan tien jaar dat de laatste aflevering van That ‘70s Show op televisie verscheen. Maar volgens acteur Wilmer Valderrama wordt er in Hollywood gesproken over een filmvervolg!

Article continues after the ad

Populair

In de sitcom That ’70s Show volgden we de lotgevallen van Eric Forman (Topher Grace) en zijn prettig gestoorde vrienden en familie in het Wisconsin van de jaren 70. De serie liep van 1998 tot 2006 en wist in die tijd talloze kijkers aan zich te binden. Ook de herhalingen zijn nog steeds razend populair. Maar als we acteur Wilmer Valderrama mogen geloven, zijn er plannen voor een filmversie van de swingende sitcom.

‘Niets officieel’

Valderrama, die in That ’70s Show de rol speelt van uitwisselingsstudent Fez speelt, vertelde erover in de talkshow van Steve Harvey. “We hebben het er wel er eens over, maar er is nog niets officieel. (…) Maar ik wil wel zeggen dat het zeker niet uitgesloten is dat er een filmversie van That ’70s Show aankomt. Op het moment hebben we het allemaal heel druk. Maar als we een paar maanden bij elkaar kunnen komen om die personages opnieuw te spelen, zou dat een interessant vervolg kunnen opleveren.” Voorlopig hoeven we onze adem dus niet in te houden, maar waar een wil is…

Het complete gesprek van Wilmer Valderrama met Steve Harvey over een mogelijke filmversie van That ’70s Show is hieronder te zien.