Angela Groothuizen, contract RTL

Presentatrice Angela Groothuizen is bijna niet meer weg te denken van de Nederlandse tv: ze presenteerde Obese, was coach in diverse reeksen van The Voice en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het lijkt er alleen op dat er aan al dat moois een einde komt... 

Article continues after the ad

Angela rekent er namelijk zelf op dat RTL haar contract aan het einde van het jaar niet gaat verlengen! Dat zegt de presentatrice in het online programma Keurantaine.

Contractverlenging

"Ik ben niet in vaste dienst bij RTL, maar ik heb wel een contract. Je hoort mij dan ook niet klagen", legt de inmiddels 60-jarige presentatrice uit die zich onlangs nog schaamde voor een bezoek aan de eerste hulp. "Dat contract loopt tot het eind van het jaar en in de huidige crisis weet ik niet wat ze gaan doen", laat ze weten. De mogelijkheid bestaat dat ze slechts voor enkele projecten wordt ingehuurd. "Ze zullen dan misschien op projectbasis verder willen, maar dat is prima. Ik ben verder niet in vaste dienst." Daar moeten we dan maar op hopen!

Lege agenda

Angela Groothuizen heeft nu vooral te maken met een lege agenda. Haar programma's staan 'on hold' en ook haar andere activiteiten staan op een laag pitje. "Theater doe ik zelfstandig en ik ben ook trouwambtenaar. Ik trouw af en toe iemand", legt ze uit. Helaas worden door de coronacrisis ook veel bruiloften uitgesteld, dus ze doet het nu even rustig aan. Bekijk hieronder het hele fragment!