Frans ziet een vervolg op zijn realitysoap wel zitten

Ken je De Bauers nog? Wat betreft de volkszanger zelf, zou een vervolg op de realitysoap over het leven van Frans Bauer en zijn gezin heel goed mogelijk zijn.

More content below the advertising

YouTube

In het verleden liet Bauer weten dat hij geen interesse had om meer te laten zien van zijn leven. Hij sloeg een tweede seizoen van de serie dan ook af, maar laat in Privé weten dat hij een nieuwe reeks afleveringen nu wel ziet zitten. Vorig jaar startte Frans zijn eigen vlog, die te volgen is op YouTube. Blijkbaar bevalt dit toch zo goed, dat hij het weer op de buis wil proberen.

Toestemming van de kinderen

Hij is echter niet de enige die erover gaat. Zijn kinderen moeten ook instemmen met de camera’s die ook hun levens in beeld zouden brengen. “Willen die gasten dat wel? Zij hebben hun eigen agenda en leven. Toen ze klein waren, ging het allemaal wel, maar tegenwoordig hebben ze een eigen mening. Alles gaat nu in hoog overleg.“

De Bauers

De Bauers werd in 2003 uitgezonden op RTL 4. In acht afleveringen volgden we het leven van de familie Bauer. De Bauers waren succesvol - de kijkcijfers waren goed en de soap won een Gouden Televizier-Ring - en voor een tweede seizoen zou Frans een flink bedrag aangeboden hebben gekregen. Geld is niet zijn drijfveer, liet hij destijds weten. Dat hij nu zegt de soap “graag nog een keer te doen”, geeft ons goede hoop voor een toekomst met de Bauers op tv.

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!