Komiek Jack Whitehall heeft een aantal jaren zijn zuurverdiende centjes opgespaard en gaat nu samen met zijn vader een reis maken door Zuidoost-Azië. Bekijk de trailer hierboven.

Article continues after the ad

Realityserie

Het beste nieuws? Netflix heeft er een special van gemaakt. Het belooft een humoristische realityserie te worden. De spil in het geheel is de relatie tussen Jack en zijn vader Michael, een voormalig theateragent die onder anderen Colin Firth en Judi Dench onder contract had staan.

Vader/zoon-bonding

Als we de trailer mogen geloven wordt het een mix van mooie locaties, fantastische culturen, een flinke dosis Britse humor en de nodige vader/zoon-bonding. Volgens Jack is vader Michael overigens “niet goed met buitenlandse mensen”, dus dat wordt nog wat.

Zuidoost-Azië

De twee reizen door Thailand, Vietnam en Cambodja en volgen een route die vooral bij rondtrekkende studenten erg populair is - inclusief opgehokte hostels. Wat er precies allemaal op de planning staat, valt nog te bezien. De verplichte Azië–nummers, zoals rijden in een riksja, een Thaise massage en een idyllische zonsondergang, komen in ieder geval allemaal voorbij. 

De serie is vanaf 22 september te zien op Netflix.