Linda de Mol op de première van April, May en June

Ik hou van Holland is na de zomer gewoon weer te zien bij SBS6. Om de opnames coronaproof te laten verlopen, zijn er echter wel diverse maatregelen nodig. Linda de Mol vertelt aan Shownieuws wat dat betekent voor haar show.

Ik hou van Holland krijgt corona-achtige prijzen

Yes! Binnenkort kunnen we weer ouderwets genieten van een avond vol spelletjes. Ik hou van Holland keert na de zomer namelijk weer terug op de buis. Het tv-programma gaat er volgens presentatrice Linda de Mol vanwege de coronamaatregelen echter wel iets anders uitzien... Om te beginnen worden de tribunes vervangen: de captains en hun gasten spelen komend seizoen voor “een team, gezin of familie die wél bij elkaar gezellig op een bank mogen zitten." Ook de prijzen worden aangepast. Linda noemt ze een beetje “corona-achtig”. Denk aan “duizend rollen toiletpapier tot 25 kilo kaas en een sjoelbak, maar ook wel een leuke hoofdprijs, misschien een elektrische fiets of een kleurentelevisie."

Article continues after the ad

Oh, wat een jaar! niet mee met Linda de Mol

Zoals je inmiddels begrepen hebt, wordt Ik hou van Holland gewoon als vanouds gepresenteerd door Linda de Mol. Ze mocht het format voor het tv-programma namelijk gewoon meenemen naar Talpa. Dat geldt echter niet voor Oh, wat een jaar!, dat bij RTL4 blijft. Die zender heeft inmiddels in Chantal Janzen een vervanger voor Linda gevondenEn dat vond Linda behoorlijk pijnlijk.