Mark Millar, de bedenker van Kick-Ass en Kingsman, sloot onlangs een grote deal met Netflix. Via Twitter liet de stripschrijver weten dat er belangrijk nieuws aankomt voor fans van antiheld Kick-Ass!

Article continues after the ad

Spectaculair

In augustus werd bekend dat Netflix de stripuitgeverij Millarworld had opgekocht. Het hoofd van die uitgeverij is stripschrijver Mark Millar. Zijn comics stonden aan de wieg van spectaculaire actiefilms als Wanted, Kingsman: The Secret Service en Kick-Ass. Gisteren plaatste Millar een tweet die suggereert dat we nog niet het laatste hebben gezien van de antiheld Kick-Ass en zijn schietgrage sidekick Hit-Girl!

Tegenvaller

Het is nog niet bekend wat er precies in Millars persbericht zal staan, maar het ligt voor de hand dat er een vervolg op Kick-Ass zit aan te komen. In welke vorm is alleen nog niet bekend: een derde film, een tv-serie of toch een strip? Ook weten we nog niet of het vervolg te zien zal zijn bij Netflix of Lionsgate, de studio die de vorige twee Kick-Ass-films uitbracht. Kick-Ass 2 was echter een tegenvaller voor Lionsgate, dus het is mogelijk dat ze de rechten hebben overgedragen aan streaming-gigant Netflix. Eén ding weten we wel zeker: er komt volgende week kick-ass nieuws aan!