De Lama's lijken een comeback te gaan maken. In welke vorm weten we nog niet, maar dat onthullen ze als het goed is vanavond bij RTL Late Night.

Article continues after the ad

RTL Late Night

”De Lama's zijn terug!”, kunnen we lezen op de Facebookpagina van RTL Late Night. Als we de schrijvers van de post mogen geloven komen Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers volgend jaar met iets nieuws.

BNN

De Lama’s was van 2004 tot en met 2008 te zien op BNN. In totaal werden er negen seizoenen gemaakt van het improvisatieprogramma, dat bestond uit verschillende onderdelen. Tijdens die onderdelen voerden De Lama’s, bestaande uit een groep van vier personen, scènes uit, speelden ze personages en zongen ze liedjes. Allemaal geïmproviseerd.

Lama's

Niet alleen Beckand, Nicolai, Van Koningsbrugge en Van der Meer waren te zien als Lama’s, ook Arie Koomen, Kristel Zweers en Sara Kroos deden een of meerdere seizoenen mee. In de shows kwamen ook gasten langs, onder wie Geert Wilders, Yolanthe Sneijder-Cabau, Guus Meeuwis en Chantal Janzen. Patrick Lodiers deed de presentatie van De Lama’s.