Quinty Trustfull, Koffietijd

De vaste Koffietijd-kijkers moesten het even zonder Quinty Trustfull doen. De brunette zat namelijk vanwege het coronavirus vast in Atlanta bij haar man Orlando. Maar goed nieuws: ze vliegt dit weekend terug naar Nederland! 

Article continues after the ad

Dit liet ze gisteren weten in een bijzondere videoboodschap.

Kogel door de kerk

"Ik vind het super spannend, maar ik vlieg dit weekend terug naar Nederland", verrast ze de kijkers. "De kogel is door de kerk. Als alles goed gaat, ben ik dit weekend weer in Nederland en kan ik in mei weer uitzendingen van Koffietijd doen." Dat gaat er alleen wel anders aan toe dan voorheen: de presentatrices interviewen hun gasten via een Skypeverbinding.

Quarantaine 

Dat laatste laat voor Quinty voorlopig nog wel even op zich wachten. Quinty moet namelijk bij terugkomst in Nederland eerst twee weken in quarantaine. "Dat doe ik gezellig met mijn katten, dus dat is helemaal prima. Mijn zoon en dochter zijn ook in Nederland, dus dat is hartstikke leuk", zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht. Wij duimen met haar mee dat het allemaal voorspoedig verloopt (of mogen we dat niet zeggen van Angela de Jong?)

Koffietijd is iedere werkdag om 10:00 uur te zien op RTL 4.