Koen Kardashian in Boerderij van Dorst

Het geweldige interviewprogramma Boerderij van Dorst wist woensdagavond wéér te verrassen. Voor veel Nederlanders zijn Herman Brusselmans en Koen Kardashian niet de meest logische gasten, maar kijkers waren onder de indruk van de diepgravende gesprekken.

De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans heeft de controverse aan zijn kont hangen door zijn columns, waarin hij bekende mensen genadeloos op de korrel neemt. Influencer/presentator Koen Kardashian lijkt een tegenpool van Brusselmans, maar de twee hadden meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken.

Koen Kardashian heeft een hardnekkig partyboy-imago en liep tijdenlang feestjes af, inclusief drugsgebruik. Na een afkicktraject in Zuid-Afrika was hij te gast bij Raven, en vertelde hij meer over zijn gecompliceerde verleden.

Article continues after the ad

Toen Raven en Koen een nieuw toilethuisje gingen halen vertelde de influencer over zijn heftige jeugd. Op school werd hij genadeloos gepest vanwege zijn geaardheid, maar thuis hield hij altijd een vrolijk masker op. Als tiener werd hij onder valse voorwendselen ergens heengelokt, waarna hij seksueel werd misbruikt.

Na zijn verblijf in de afkickkliniek kijkt hij toch wat anders tegen zijn leven aan. Zijn leven van keiharde party's is wat hem betreft voorbij. "Als je leven draait om champagne, drugs en feesten kom je niet de mensen tegen die het beste met je voor hebben."

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst oogst de laatste weken bijzonder veel lof met haar spraakmakende interviewprogramma. Tijdens het Televizier Gala greep Raven nét naast de Talent Award, die naar Rob Kemps ging.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

In de aflevering van volgende week ontvangt Raven van Dorst schrijfster Heleen van Royen én professionele kwibus Stefano Keizers. Dat belooft wat! Je ziet Boerderij van Dorst elke woensdag op NPO3, vanaf 20:25 uur.