Waylon, Ali B, The Voice of Holland, RTL4

Er is een nieuwe grote ruzie binnen The Voice of Holland. Na coaches Lil Kleine en Anouk hebben Ali B en Waylon slaande ruzie gehad op de set. Dat zegt Albert Verlinde in Shownieuws.

“Dit is zo’n verhaal wat je hoort en waarvan je denkt ‘dit kan niet waar zijn’.” Toch is het volgens hem echt gebeurd. “Ik heb nu van genoeg partijen gehoord dat het zo is. Alleen mensen die erbij betrokken zijn geweest, gaan nooit zeggen dat ze mij gesproken hebben.”

Knokpartijtje

Het ging wel wat verder dan een woordenwisseling, aldus Albert. “Het was echt een knokpartijtje tussen coaches en ze moesten uit elkaar gehaald worden.”

Article continues after the ad

Het begon allemaal zo: Waylon en Ali B zaten in hun stoelen. Een kandidaat kwam na zijn auditie in Team Ali. Waylon was het daar niet mee eens. Hij vond het niet oké dat Ali voor hem ging, want het was meer een kandidaat voor de nieuwste coach, Jan Smit. “Dat viel helemaal verkeerd bij Ali”, aldus Albert.

‘Slechte adem’

In de pauze flipt Ali dan ook helemaal tegen zijn collega op het toilet. Als de rapper dichtbij hem komt te staan, zegt Waylon “ik ruik je slechte adem.” Toen is er een knokpartij ontstaan.

“Het is inmiddels allemaal uitgesproken, maar het is wel een ontzettend heftig verhaal”, zegt de theaterproducent aan de Shownieuws-desk. Gelukkig maar, dan kunnen wij elke vrijdag nog genieten van een nieuwe aflevering van TVOH!

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.