De The Vampire Diaries/The Originals-spin-off Legacies brengt bekende gezichten terug, maar kent natuurlijk ook veel nieuwe vampieren, heksen en weerwolven. Check de vlug de castfoto’s van de nieuwe serie, en je bent weer helemaal bij!

Article continues after the ad

Dit jaar eindigde The Originals na het vijfde seizoen, en als we onze ogen sluiten, horen we het gehuil van de fans nog steeds! Gelukkig werd al vrij snel na de stopzetting bekend dat er een opvolger in de maak was.

Een paar personages uit Legacies ken je natuurlijk nog uit The Vampire Diaries en The Originals, maar er zijn ook een paar nieuwkomers. Entertainment Weekly mocht de foto’s als eerste naar buiten brengen.

Hope!

Danielle Rose Russell keert terug als Hope Mikaelson. Deze dame is gedeeltelijk vampier, weerwolf én heks! Hope is potentieel superkrachtig, maar door de vreemde mix is ze niet 100% stabiel. Op de Salvatore School For The Young And Gifted moet ze leren om haar powers te beheersen.

Matt Davis is ook bekend, in zijn rol van Alaric Saltzman. Saltzman richtte de bijzondere middelbare school op om zijn dochters Josie en Lizzie (Kaylee Bryant en Jenny Boyd) te beschermen, die ook magische krachten bleken te hebben. Dat is nog niet zo eenvoudig. Normale pubers zijn al vervelend, maar op deze school zijn het - letterlijk - monsters!

Nieuw zijn de medestudenten van Hope, Josie en Lizzie. Aria Shahghasemi kwam in het vijfde seizoen van The Originals al even voorbij, als Landon Kirby. Helemaal nieuw zijn Peyton Alex Smith als Rafael en Quincy Fouse (Logan) als de uitbundig behaarde MG.

Legacies begint op 25 oktober op de Amerikaanse zender The CW. Wanneer de bovennatuurlijke serie in Nederland te volgen is, is nog niet bekend.