Marble Mania, Winston Gerschtanowitz

Er komt nog lang geen einde aan knikkerende BN'ers op tv! Het populaire familieprogramma van SBS Marble Mania krijgt namelijk een tweede seizoen.

Article continues after the ad

Dat onthulde presentator Winston Gerschtanowitz gisteren bij Shownieuws!

Lekker verder knikkeren

"Ik kreeg een appje van John. Die zei: 'we gaan een tweede seizoen maken. Duim omhoog'", vertelt Winston lachend in een speciale videoboodschap. "We hadden natuurlijk wel al een beetje dat goede gevoel van: we hebben een hit te pakken. Dan is de kans natuurlijk ook aanwezig dat er op een gegeven moment vanuit de zender wordt gezegd: 'ja, hier willen we wel een volgend seizoentje van'." En dat is nu dus ook gebeurd! "Er komt een tweede seizoen, dus we gaan weer verder knikkeren."


Laatste strijd van dit seizoen

Het is - zoals Winston al zegt - inderdaad niet heel verwonderlijk dat er een vervolg opkomt. Marble Mania wist gemiddeld zo'n 1,6 miljoen mensen per aflevering aan de buis gekluisterd te houden. En dat succes gaat nu ook de grenzen over: in buurlanden Duitsland en België maken ze zich op voor een eerste seizoen. Voordat we hier echter starten met het tweede seizoen, moet de eerste reeks eerst nog even afgesloten worden. Die eer is deze week aan Anouk Hoogendijk, Dennis van der Geest en John de Wolf, die er vast weer een zinderende strijd van gaan maken! 


Eén fan minder

Eén iemand die daarentegen niet zo fan is van de show, is columnist Angela de Jong. Zij had dit programma het liefst zo snel mogelijk op de SBS-begraafplaats gezien naast programma's als 6Inside en Dit Vindt Nederland. "Wat denkt u? Was het wat? Jazeker. Voor wie vijf jaar is. Of compleet dement. Dan kwam je het uurtje net door", aldus de snoeiharde columniste een paar weken geleden. Lees hier wat ze er nog meer over te zeggen had

Marble Mania is komende donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.