Gooi er een paar spacecakejes in en gaan met die banaan! Dat dacht althans deze YouTuber die knetterstoned verandert in de non uit horrorhit The Nun. We nemen je mee in haar krankzinnig grappige make-up-trip.

The Nun bleek vorige maand een absolute monsterhit. Het nieuwste deel uit het The Conjuring-universum overtrof alle verwachtingen. De vraag die nu aan iedereens lip hangt is natuurlijk... hoe verander je zélf in de killer non? Nee? Nou, Brandi TV zocht het toch voor je uit, al was ze waarschijnlijk gewoon op zoek naar een excuus om vier spacecakes naar binnen te schuiven.

Batshit

De vrouw achter Brandi TV geeft prettig gestoord een geheel nieuwe betekenis en daar zijn we haar nogal dankbaar voor. Ook belandden we door haar in een wonderlijk zwart gat van andere stonede make-up-filmpjes. Zo veranderde ze in een doodenge versie van Ursula en een NSFW-Sneeuwwitje. Ook vond ze het nodig om zich zo stoned als een garnaal te transformeren in Pennywise. We kijken daar wel gewoon naar terwijl we wachten op IT: Chapter Two!

Nondeju

The Conjuring-franchise gaat als een malle: we krijgen steeds meer te horen over The Conjuring 3 en ghost hunter-gezinnetje The Warrens keert terug voor Annabelle 3! 

Article continues after the ad