“Thor, The Dude, Don Draper en Anastasia Steele lopen een hotel binnen…” Het klinkt als een filmnerd die een mop probeert te vertellen, maar het is het uitgangspunt van de thriller Bad Times at The El Royale. Deze duistere misdaadfilm heeft een indrukwekkende sterrencast verzameld met Chris Hemsworth, Jeff Bridges, Jon Hamm en Dakota Johnson.

Article continues after the ad

Op het randje

De film speelt zich af in en rondom het hotel El Royale, dat zich precies op de grens tussen de Amerikaanse staten Californië en Nevada bevindt. Gasten kunnen kiezen in welke staat ze een kamer willen. Al snel in de trailer wordt duidelijk dat er in dit woestijnmotel allerlei dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen velen. De trailer belooft een gruizige woestijnthriller te worden in de stijl van Quentin Tarantino, Robert Rodriguez of de Coen-brothers. En de vrolijke evergreen This Old Heart Of Mine van The Isley Brothers op de achtergrond maakt het helemaal af.

Channing Tatum wordt wild

Chris Hemsworth kondigde de film aan op zijn eigen Twitter en Instagram met een paar foto’s waarin de stoere Aussie zijn brede borstkas laat zien. Collega-spierenbundel Channing Tatum was meteen om, getuige de reactie “Ik ga alles zien als het maar een shirtloze Chris Hemsworth in een bloemenveld heeft, of Chris die Jezus nadoet in de regen”.

Van Cabin in the Woods naar Hotel in The Desert

Regie van Bad Times at The El Royale is in handen van Drew Goddard. Deze filmmaker heeft pas één keer eerder een film geregisseerd, maar dat was dan wel meteen de tegendraadse horrorfilm Cabin In The Woods. Wie die gezien heeft weet dat we van Bad Times at The El Royale het onverwachte kunnen verwachten. De film gaat vanaf 11 oktober de Nederlandse bioscopen onveilig maken. Dat wordt Good Times At The Cinema!