Bridget Maasland

We kunnen het erover eens zijn dat 2020 niet het allerleukste jaar is, toch? Bridget Maasland noemt 2020 ronduit “een klotejaar” en begint daarom alvast aan 2021!

De presentatrice raakte eind 2019 in opspraak toen ze de nieuwe liefde bleek van volkszanger André Hazes Jr. Hazes had zijn vriendin Monique Westerberg verlaten, en Maasland en Hazes lagen daarna maandenlang onder het vergrootglas. De allesverzengende media-aandacht (en eerlijk is eerlijk, ook het zelf opzoeken van de publiciteit) legde een enorme druk op het duo, waarna ze vrij snel uit elkaar gingen.

André keerde met hangende pootjes terug bij Monique, en er ontstond een koude oorlog tussen de twee dames. Het imago van Bridget liep ook een deuk op, en de presentatrice verdween voor enige tijd van de tv. In combinatie met de coronacrisis, die voor iedereen vervelend is, gelooft Maasland het verder wel met 2020, en geef haar eens ongelijk!

Article continues after the ad

Bridget vierde  een klein verjaardagsfeestje, en beschouwt dat alvast als een soort Oud en Nieuw. Verder hoopt ze dat 2021 voor iedereen een stuk aangenamer wordt dan het afgelopen jaar, en bedankt ze iedereen voor de lieve berichten.

Hotter Than my Daughter

Momenteel is Bridget Maasland weer te volgen in de show Hotter Than my Daughter, waarin ze ingrijpt als mensen zich té flamboyant kleden. Recent kreeg zij (en honderdduizenden Nederlanders) een halve hartverzakking door een ‘camel toe’-broek. Wij wisten óók niet wat dat was, maar het staat in elk geval in ons geheugen gegrift!