Marvel-film Ant-Man and the Wasp deze zomer in première

We zijn nog niet bekomen van Avengers: Infinity War en Deadpool 2, of de volgende Marvel-helden staan alweer in de startblokken: Ant-Man en de Wasp!

More content below the advertising

Ghost

In Ant-Man and the Wasp moeten de titelhelden het opnemen tegen Ghost, een superschurk die technologie heeft gestolen van Dr. Hank Pym. Hiermee kan zij onder meer door muren en andere objecten heenlopen. Om hun tegenstander te zullen verslaan, moeten de helden dus een solide plan bedenken. Maar in de nieuwste trailer voor deze Marvel-film blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan!

Luchtig

Ant-Man maakte zijn filmdebuut in 2015 in de gelijknamige superheldenfilm. Die onderscheidde zich van de concurrentie dankzij zijn luchtige toon. Daarbij helpt een hoofdrolspeler als Paul Rudd, bekend van comedy’s als Clueless en Anchorman, natuurlijk enorm. Het resultaat was een van de vrolijkste superheldenfilms van de laatste jaren.

In dit vervolg wordt Rudd opnieuw bijgestaan door een te gekke cast, waaronder Michael Douglas (Basic Instinct), Michelle Pfeiffer (mother!), Walton Goggins (The Hateful Eight) en Laurence Fishburne (The Matrix). Peyton Reed, bekend van de swingende cheerleadercomedy Bring It On, neemt opnieuw plaats op de regiestoel.

Ant-Man and the Wasp draait vanaf 18 juli in de bioscopen!

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!