Kjeld Nuis

Kjeld Nuis en zijn ex-liefje zitten in een virtuele ruzie. Het begon allemaal met het interview van Kjeld in de LINDA waar hij bleef volhouden dat hij zijn ex-vriendin Jill de Robles nooit heeft bedrogen. Daar was zij het dus absoluut niet mee eens en ze haalt op Instagram flink naar hem uit. Ook hiertegen verdedigde de schaatshunk zich gisteravond bij RTL Boulevard. 

Hij zegt, zij zegt

De discussie blijft een beetje 'hij zegt, zij zegt'. Zullen we dan nooit zeker weten of Kjeld Jill bedroog? Kjeld zegt het volgende aan de LINDA: "Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje - de zus van Sven Kramer - ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen".

Maar... volgens Jill is dit dus wel zo. "Heb je wel, maar dat is oud nieuws", schrijft ze op haar Instagram Stories. "Heb je al 'vergeven' in het belang van (ons zoontje, red) Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn." Jill wil maar één ding: "Can I now live in peach #hoeboeiendisditallemaal?"

Article continues after the ad

Kjelds reactie

Toch probeert RTL Boulevard een reactie uit de schaatser te krijgen. Maar daar reageert hij heel politiek correct op: "Daar wil ik me verder niet meer over uitlaten, anders maakt zij weer een Instagram Story en staat het de volgende dag weer bij jullie op RTL Boulevard", grapt hij. 

Over één ding zijn de twee het wel eens: hun zoontje is het belangrijkst. "Ik ben er trots op dat het de laatste tijd eigenlijk heel goed ging, dan wil ik dat ook gewoon vertellen. En ik ben daar ook best wel trots op, dat we tot daar zijn gekomen. Helaas nu wat minder, maar dat komt ook wel weer goed. Uiteindelijk probeer je ervoor te zorgen dat het voor Jax allemaal goed is, en met hem gaat het mega goed. Dus daar doen we ons best voor." 

RTL Boulevard weet vaker de meest spraakmakende opmerkingen uit BN'ers te krijgen. Vooral Peter R. Vries kan zijn ei kwijt tijdens de uitzendingen. Maar niet iedereens mening is zo welkom. Mediadekundige Rob Goossens stond eerder al onder vuur om zijn pittige mening. Boulevard speelt in ieder geval niet op safe.