'The Boy who Lived' en de 'King in the North' liggen nogal ver uit elkaar. Maar als het aan Jon Snow-acteur Kit Harington ligt, speelde niet Daniel Radcliffe maar hijzelf de rol van Harry Potter!

Article continues after the ad

Entertainment Weekly interviewde Kit Harington op het filmfestival van Toronto. Hier gaf de acteur toe dat hij altijd al in een Harry Potter-film wilde spelen. Maar Jon Snow neemt geen genoegen met een miezerig bijrolletje. "Ik wilde Harry Potter zijn". Is er nog hoop? 

Papa-Harry

De nu 31-jarige GoT-ster is natuurlijk veel te oud om de tiener-Harry te spelen. Maar mocht er ooit een film komen van The Cursed Child, zien we Harington zeker papa-Harry spelen. JK Rowling, luister je? In theatervoorstelling The Cursed Child werkt Harry overigens bij het Ministry of Magic. Zoon Albus Severus Potter gaat dan naar Hogwarts. Voor nog meer Potter-feitjes kun je hier terecht.

En dan nog iets: Harington heeft na het laatste GoT-seizoen (dat wat later komt) toch genoeg tijd? Alles scènes voor allerlaatste GoT-afleveringen zijn zelfs al gefilmd! Alles wat we nu nog kunnen is wachten. Heel. Lang. Wachten. Dit is wat we tot nu toe weten van de afsluiters.