John Bradley, beter bekend als Samwell Tarly uit Game of Thrones, vertelt in dit komische fragment aan Conan O'Brien hoe knap Kit Harington (Jon Snow) écht is.

Article continues after the ad

Conan op Comic-Con

Kit Harington is de enige Game of Thrones-acteur die talkshowpresentator Conan O'Brien nog nooit in het echt heeft ontmoet. Tijdens zijn speciale podiumshow op Comic-Con wilde Conan weleens weten of 'Jon Snow' nou in het echt ook zo woest aantrekkelijk is. Hij stelde de vraag aan diens collega John Bradley (Samwell Tarly in de serie) en had niet beter kunnen kiezen.

"Het is al leuk genoeg om hem op het scherm te zien," begint John, "maar het is niets vergeleken met wat ik de live experience noem." John durft zelfs zo ver te gaan als een vergelijking met het beroemdste werk van Leonardo Da Vinci: "Het is net alsof je de Mona Lisa alleen hebt gezien op iemands telefoon. (...) Als je haar daarna in het echt ziet, denk je: good Lord."

Selfie

We maken het niet vaak mee dat een man zo oprecht durft te vertellen over het uiterlijk van een andere man. Maar John gaat zelfs nog een stapje verder, en vertelt over de selfie die hij en Kit een keer maakten. "Ik zette mijn puppyogen op, want dat is alles wat ik heb, maar toen zag ik op de foto dat hij ook met puppyogen keek! Dat vind ik echt niet kunnen. Je kunt niet een wasbordje hebben én puppyogen opzetten."

Game of Thrones is vorige week aan het zevende seizoen begonnen en is in Nederland momenteel exclusief bij Ziggo te zien. Je hebt daarvoor wel het extra Movies & Series (X)L pakket nodig. In de VS zendt HBO de serie op zondagen uit. Dit seizoen telt in totaal zeven afleveringen; het achtste en laatste seizoen zal uit slechts zes afleveringen bestaan.