Morgen beginnen de opnames van het laatste seizoen Game of Thrones! Kit Harington, oftewel Jon Snow, was te gast bij The One Show. Hij vertelde dat hij het niet droog hield tijdens het lezen van de laatste scripts.

Article continues after the ad

Game of Tranen

Harington werd erg emotioneeel toen hij de scripts aan het lezen was. Hij verzekerde de kijkers ervan dat dat niet door de verhaallijn kwam (hoewel dat niet uit te sluiten valt!). Harington besefte dat Game of Thrones, waar hij al acht jaar aan meewerkte, écht gaat eindigen. 

De acteur besefte dat hij al langer Jon Snow speelt, dan dat hij op de middelbare school heeft gezeten. Het besef dat de serie stopt, hakte er even flink in.

Volgens Liam Cunningham, Ser Davos, duren de opnames van het laatste seizoen Game of Thrones tot volgende zomer. Het lijkt er dus sterk op dat we pas in 2019 ontdekken hoe de strijd in Westeros afloopt!

Gunpowder

Kit Harington was éigenlijk te gast bij The One Show om te praten over de nieuwe serie Gunpowder. In Gunpowder speelt Kit speelt Robert Catesby; één van de drijvende krachten achter het ‘Gunpowder Plot’ van 1605. Ontevreden katholieken deden een poging om het parlement en de protestantse Engelse koning James op te blazen.

De miniserie Gunpowder beleefde gisteren de première op de BBC.