De liefde hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Kit Harington en Rose Leslie hebben zich verloofd. Het Game of Thrones-duo maakte dit bekend met een familiebericht in The Times, dat werd gespot door de BBC.

Article continues after the ad

Harington en Leslie vielen voor elkaar tijdens de opnames van de populaire serie Game of Thrones. In de fantasyserie waren hun personages Jon Snow en Ygritte een setje, en de vonk sloeg vrij snel over.

You know nothing, Jon Snow

In juni werd bekend dat Harington en Leslie gingen samenwonen, waarna Nicole Kidman brutaal begon over een huwelijksaanzoek. Kit Harington zei dat hij het ‘kalm aan wilde doen’, maar hij (of zij!) heeft er blijkbaar toch wat vaart achter gezet.

Eind vorige maand deed hetzelfde nieuws ook al de ronde, maar toen bleek het om een hoax te gaan. Op social media wordt het Game of Thrones-stel uitbundig gefeliciteerd!

Kit Harington keert eind 2018, begin 2019 weer terug als Jon Snow in het achtste seizoen van Game of Thrones. Daarnaast filmt de acteur op dit moment de serie Gunpowder, over het buskruitverraad van 1605. In Gunpowder speelt Harington de rol van Robert Catesby, de leider van een groep katholieken die de protestantse koning van Engeland op wil blazen.

Rose Leslie is momenteel te zien als Maia Rindell, in The Good Fight. Deze opvolger van de juridische dramaserie The Good Wife is sinds kort te volgen op Videoland.