De dove vrouw Mandy Harvey verraste vriend en vijand met haar prachtige stem bij America’s Got Talent. Simon Cowell stuurde haar meteen door naar de volgende ronde.

Article continues after the ad

Try

Op 18-jarige leeftijd verloor Mandy haar gehoor volledig door een ziekte aan haar zenuwuiteinden. Ondanks haar doofheid bleef ze zingen. Gisteren kreeg ze eindelijk de kans haar droom te verwezenlijken: ze mocht optreden bij America’s Got Talent. Samen met een band speelde ze haar eigen liedje Try.

Gouden Buzzer

Na de eerste paar noten werd al meteen duidelijk dat Mandy over een dijk van een stem beschikt. In enkele maten wist de 29-jarige vrouw het publiek volledig in te pakken. Zo ook jurylid Simon Cowell. “Ik denk niet dat je hier een tolk voor nodig hebt”, zei het jurylid voordat hij op de befaamde gouden buzzer drukte en Mandy meteen doorstuurde naar de liveshows. Bekijk het optreden hierboven.

Dove zangeres

Het is dus nog even wachten voordat we weer van Mandy mogen genieten. Meer weten over de dove zangeres? Kijk hieronder een interessant filmpje van Great Big Story waarin ze haar verhaal wat uitgebreider vertelt.