Fotograaf
Mike van den Toorn
Nicol en Peter Gillis

De volgens velen 'verwende' SBS6-realityster Nicol Kremers uit Familie Gillis: Massa is Kassa kreeg vier kinderen voor ze hatseflatste met vakantieparkenbaron Peter Gillis. Die kids, die ze bewust uit beeld houdt, kunnen het inmiddels érg goed vinden met 'papa Peter'.

Dat onthullen Nicol en Peter in een interview met Veronica Superguide. De nieuwe editie, met Peter en Nicol in toepasselijke Godfather-sferen, ligt vanaf vandaag in de winkels.

'Verwenmoeder'

Volgens Nicol zien haar kinderen niet 'de echte Nicol' als ze naar Massa Is Kassa kijken. "Als mama ben ik heel anders." Die koters krijgen veel voor elkaar bij haar. "Ik ben best een verwenmoeder." Op tv zien we de vooral de zakelijke Nicol, legt Peter uit. "Die is keihard. Privé is ze een watje met een klein hartje."

Article continues after the ad

'Papa Peter Gillis'

Hoewel Peter vaak wordt gezien als een bullebak die zijn personeel rond commandeert, verandert hij eenmaal thuis in "een watje", onthult Nicol. En dat komt door haar kids. "Ze krijgen alles bij hem voor elkaar. En ze zijn gek op hem. Peter kan ineens opstaan en roepen: wie gaat er meerijden in de Porsche? En dan vliegen ze achter hem aan." Een hecht gezinnetje dus. "Ze noemen hem papa Peter, terwijl ze hun eigen vader gewoon Stefan noemen. Dat zegt wel wat."

Het hele 'Godfather' interview met Nicol en Peter Gillis lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Catastrofe! Vanavond komt alweer de laatste aflevering van het huidige Massa Is Kassa-seizoen op SBS, om 20:30 uur. Maar begin november kunnen we weer foxwild worden: dan begint een nieuw seizoen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.