Actiefilms worden doorgaans niet erg hoog aangeslagen, maar het kan geen kwaad om er eens eentje te kijken. Een Amerikaans jongetje redde vorige maand het leven van zijn broertje door z'n favoriete acteur The Rock na te doen!

Article continues after the ad

Jacob O’Connor uit Roseville, Michigan, zag zijn tweejarige broertje in het zwembad drijven en bedacht zich geen moment! Hij trok de kleine Dylan aan de kant, en begon met het geven van hartmassage. Jacob is enorm fan van Dwayne Johnson, en had net de rampenfilm San Andreas gezien, waarin de acteur hetzelfde doet.

Korte tijd later hoestte Dylan water op, en haalde Jacob zijn oma erbij, die op de kinderen paste. Zij belde de ambulance, en na een kort verblijf in het ziekenhuis was de kleine Dylan weer in orde.

The Rock hoorde het verhaal een paar weken later, en gaf Jacob een welverdiende pluim op Twitter! Dwayne Johnson speelt in San Andreas een reddingswerker, die zijn familieleden veilig probeert te houden tijdens een enorme natuurramp.

Films en acteurs zijn vaak inspirerend, maar het komt niet vaak voor dat ze létterlijk iemand het leven redden. Het is onbekend of oma de volgende keer wéér op mag passen.