Kim-Lian van der Meij

Zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij, wiens tv-baan bij SBS6 mogelijk op de tocht staat, keek even raar op toen ze een NU.nl-artikel over haar voorbij zag komen. "Dit is NIET mijn man!"

Article continues after the ad

Kim-Lian gaf eerder deze week een paar quotes aan NU.nl vanwege haar in het Zweeds vertaalde nieuwe single Dansa Utan Chans. Nederlands bekendste nieuwssite plaatste er een foto bij die niet bepaald past bij de kop 'Kim-Lian van der Meij en man werken nu relaxter samen aan muziek'. 

Dit is niet mijn man!

Zo laat Kim-Lian via Insta weten dat de man op de foto toch echt niet háár man is. "Beste redactie van NU.nl", begint ze haar berichtje. "Ik waardeer de aandacht en de inhoud van de tekst, écht!!! Maar dit is NIET mijn man! Laten we er een challenge van maken... wie is deze mysteryman naast mijn zijde?"


Mystery man

Nou, die mystery man aan haar zijde blijkt Marcel Kuijer te zijn, een bekende tv-figuur. Zo is hij de eindredacteur van Beter Laat Dan Nooit en sprak hij verschillend voice-overs in. Ook kent hij Kim-Lian van eerdere tv-klussen, vandaar dat ze samen een rode lopertje deden. "Ik heb veel 'rode-loper-look-a-like-Daniels' gehad, omdat hij nooit mee wilde 😂 Dit krijg je er nu van!", aldus Kim-Lian in de comments. Haar échte man, songwriter en muziekproducent Daniel Gibson, met wie ze in Zweden woont, is dus simpelweg niet zo van de rode lopers. NU.nl heeft de foto inmiddels aangepast!