Beste Zangers Musical special deelnemers Edsilia Rombley

Musicalfans kunnen komend weekend hun hart ophalen! Diverse artiesten als Kim-Lian van der Meij, Emma Heesters en René van Kooten wagen zich namelijk in een bijzondere special van Beste Zangers aan musicalsongs .

Article continues after the ad

Na een special rondom het Songfestival en Kerst is het nu de beurt aan de musicalliedjes! 

Hart onder de riem

Met de opnames van deze special (opgenomen nog voor de hele coronacrisis) vierden René Froger, René van Kooten, Kim-Lian van der Meij, Emma Heesters, Lenny Kuhr en Thomas Berge onder leiding van presentatrice Edsilia Rombley de 60-jarige verjaardag van de Nederlandse musicals! Helaas wisten ze toen alleen nog niet dat het jubileumjaar wel erg in de soep zou lopen. Vandaar dat ze met deze aflevering nu alsnog alle sterren een hart onder de riem steken. 

Bijzondere duettenronde

We weten nog niet precies welke nummers we gaan horen, maar duidelijk is dat Kim-Lian wel blij was met haar hit. De zangeres laat op haar Instagram alvast wat eerste beelden zien en daaruit blijkt dat ze de handen ineen slaat met René van Kooten. "Lieve René, ik vond het zo gaaf mijn lievelingsduet met jou te mogen zingen." Zaterdag weten we op welk nummer ze doelt.


Beste Zangers Musical special zie je op 2 januari 2021 om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO 1, vlak na de eerste aflevering van Wie is de Mol?.