Kim en Jaap Reesema, BN'ers

Presentatrice Kim Kötter en zanger Jaap Reesema zijn door het dolle heen! De twee verwachtten namelijk begin volgend jaar alweer hun derde kind en dat kwam als een grote verrassing.

Article continues after the ad

Normaal zou je misschien zeggen: 'Verrassing? Dan had je het gewoon veilig moeten doen'" maar dat gaat in dit geval niet op. Jaap en Kim kregen hun twee zoons Muck en de twee-jarige Youp namelijk door middel van IVF, maar dat was voor spruit nummer drie niet nodig.

Coronatijd

In een openhartige YouTube-video delen ze het blije nieuws met de wereld. "Het gaat er echt komen. 14 februari uitgerekend. Echt prachtig. Een cadeautje", stamelt Jaap. "Het was echt een cadeautje, want met die andere twee is het via IVF ontstaan, maar deze is in de coronatijd gewoon in de buik gekomen", vult de voormalig Expeditie Robinson-deelnemer daarom maar aan. Kim is nu 13 weken zwanger en volgens de laatste tests is alles goed met de baby. Bekijk hieronder de aankondiging.

Gender reveal 

Het is nog niet duidelijk of de twee weer een jongetje krijgen of toch een meisje, maar dat gaan we vast en zeker binnenkort horen in een andere YouTube-video! We houden het voor je in de gaten.