Kim Kardashian brak in het verleden nog het internet met haar naaktfoto’s maar de celebrity wil wat minder gas geven op haar sexy imago. De 39-jarige diva gaat in ieder geval minder vlees tonen na haar 40e. Bovendien klaagt manlief Kanye West ook nog eens over haar te sexy outfits!

Kim Kardashian wil iets goeds uitstralen

In gesprek met The Real kiest Kim Kardashian voor de kant van Kanye. "Hij is mijn man, dus uiteraard wil ik hem eren. Ik heb respect voor zijn gevoelens en voor wat hij heeft moeten doorstaan in zijn leven. Maar het gaat hem vooral om de kinderen. Zij worden ouder en hij vindt het heel belangrijk dat we iets goeds uitstralen binnenshuis.” Er gaan trouwens binnenkort een heleboel BN’ers naakt op tv!

Kim en Kanye zijn strenge ouders

Naast dat Kim en Kanye zich niet meer halfnaakt kleden, hebben ze ook de tv’s uit de kinderkamers gehaald en mag oudste dochter North geen make-up meer gebruiken.

Article continues after the ad

Voorlopig gaat de Instagram-koningin nog door met sexy selfie’s produceren, maar ze denkt wel na over haar rol als moeder van 4 kinderen en dat het ooit moet ophouden. In het interview noemt ze papa Kanye West ook als goed voorbeeld. “Ik leer wat van hem, respecteer hem en vind het prima om af en toe wat water bij de wijn te doen."

Laten we hopen dat Kim Kardashian en Kanye ook kijken naar een betere fotograaf, want hun laatste Halloweenfoto was echt verschrikkelijk slecht!