Niemand had het tien jaar geleden kunnen voorspellen, maar Keeping up with the Kardashians kan zich inmiddels scharen onder quinoa, Trumps presidentschap, de fitgirl-trend en andere dingen met een veel te lange adem. Seizoen 14 is hier en wij hebben de trailer.

Article continues after the ad

Third times a charm

De grootste mokerslag is ongetwijfeld het nieuws dat Kim Kardashian en Kanye West een derde kindje krijgen. Aan het eind van de trailer noemt Kiki het tussen neus en lippen door: “We krijgen weer een kindje!” De geruchten dat de twee een draagmoeder hebben ingeschakeld deden al een tijdje de ronde, maar lijken door deze dijk (ja, een dijk) van een uitsmijter te zijn bevestigd. 

Naam?

Het stel heeft al twee kinderen: dochter North en zoon Saint. Hoewel het nagenoeg onmogelijk is om die namen te overtreffen, hebben we er vertrouwen in dat team Yeezy met een topper op de proppen gaat komen. Zo niet, dan hebben wij nog wel wat suggesties. Pope West misschien? Amsterdam West bekt ook wel lekker.

Relevant blijven 101

Kim is overigens niet de enige die een kindje verwacht. Ook zusjes Kylie en Khloé mogen zich naar verluidt klaar gaan stomen voor het moederschap. De soon-to-be-vaders zijn respectievelijk rapper Travis Scott en basketballer Tristan Thompson.

Kanye Doing Things

En Kanye? Hij weigert nog steeds mee te werken aan de realitysoap, maar dat betekent niet dat Ye Guevara stil heeft gezeten. Getuige het Instagram-account Kanye Doing Things, waarin de rapper dingen… doet. We hebben de leukste voor je op een rij gezet. Omdat het kan.