Kim Holland

Pornobazin Kim Holland ontfermt zich over Bridget Maasland. Ze moet - zo waarschuwt Kim - vooral niet aan een 'hapsnap' seksrelatie beginnen.

Article continues after the ad

Weekblad Story vroeg aan Kim, tegenwoordig ook relatiecoach, wat de veelbesproken Bridget nu doormaakt nadat diens relatie met André Hazes op de klippen liep. De erotiek-koningin van Nederland "begrijpt goed welke emoties de afgewezen Bridget nu doormaakt", schrijft het blad. En daarom krijgt de presentatrice nu een (ongevraagde) waarschuwing!

Hapsnap

Geen 'hapsnap seksrelatie' dus. "Dat ze denkt van: ik neem die maar even. Als ze dat wel doet, zal ze zich uiteindelijk alleen maar leeg voelen", aldus Kim - die wel van wanten weet als het aankomt op seks. "Dit is een moeilijke situatie voor haar. Als je hartstikke verliefd bent en je wordt afgewezen, dan is het logisch dat je verdrietig bent. Laat die emoties toe. Neem er de tijd voor. Spreek erover met intimi. Zie het als een rouwproces. Daarna zal er opnieuw rust komen."


Rust

Nu hoeft Kim zich natuurlijk geen zorgen te maken. Net als elke single op dit moment moet ook Bridget een seksloze periode inlassen. Thuisquarantaine en een nieuwe vlam ontmoeten gaat natuurlijk niet samen. Gelukkig vermaakt Bridget zich prima, ook al zit ze thuis. Al met al denkt Kim dat rust nemen even de beste optie is voor Bridget. Ze moet gewoon 'alle emoties doormaken' (klinkt heftig). "Het probleem bij veel mensen is echter dat ze dat niet willen. Ze proberen sterk te zijn. Ze willen zo snel mogelijk doorgaan. Maar ik geloof dat rust Bridget écht kan helpen." Benieuwd naar meer van zulke wijsheden? Lees hier het hele interview met Kim!