Kim Feenstra en vriend Stanley Tailor

Wij doen het haar niet na… Ondank het feit dat ze in verwachting is van haar eerste kindje én de mussen dood van het dak vallen, is Kim Feenstra toch gewoon in de sportschool te vinden! Het topmodel doet dat echter met een doel: een “fit mama” blijven!

“Imma stay a fit mama”

Kim Feenstra is zo te zien vastberaden om fit het moederschap in te gaan. Het topmodel deelde daarom een foto op Instagram, waarop ze in sporttenue te zien is in de sportschool. “Imma stay a fit mama”, schrijft Kim bij het kiekje. En dat Kim bijna “mama” wordt, is duidelijk te zien aan haar almaar groeiende babybuik!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imma stay a fit mama

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Kim Feenstra show haar babybuik in bikini

Kim maakte in mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Samen met haar grote liefde Stanley Tailo deelde ze een intiem filmpje op Instagram. Sinds die onthulling plaatst Kim met grote regelmaat foto’s van haar babybuik. Neem bijvoorbeeld deze bikinifoto én deze bikinifoto.

Article continues after the ad

Kim vertelde eerder in haar reallifesoap, Life of Kim, dat ze heel graag moeder wilde worden. Helaas was op ‘natuurlijke wijze’ zwanger worden uitgesloten… Ze liet twee jaar geleden na hevige buikpijn namelijk haar eileiders verwijderen. Gelukkig bracht een ivf-traject uitkomst en kan Kim inmiddels met volle teugen genieten van haar zwangerschap, zoals ook de foto van vandaag weer bewijst!