De nieuwe film van Bradley Cooper en Lady Gaga is het gesprek van de dag na de fantastische reacties die de film ontving op het filmfestival van Venetië. Die hysterie houden de makers graag even vast, en dus zijn er een aantal fragmenten uit de film op Twitter gegooid. En we zeggen eerlijk: ons hart gaat er sneller van kloppen.

Article continues after the ad

Met A Star is Born maakt Bradley Cooper zijn regisseurs-debuut, waarnaast hij samen met Lady Gaga een hoofdrol vertolkt. Gaga speelt de verlegen zangeres Ally die een relatie krijgt met een countrymuziek-legende, die haar internationale roem bezorgt. 

De film wordt vaak in één adem genoemd met het woord 'Oscars'. Een filmrecensent van Variety meent dan ook dat 'de film de kracht heeft om te bereiken wat slechts drie andere films bereikten: alle vijf grote Oscars winnen (beste film, beste regisseur, acteur, actrice en screenplay). 

Maar voordat de Oscar-uitreiking ook maar in beeld is, gaan we natuurlijk eerst gewoon massaal naar de bioscoop. A Star is Born draait vanaf 4 oktober in de bioscopen.