Dit voorjaar verschijnt The Hole in the Ground. En afgaande op de griezelige trailer, hebben horrorfans weer iets om naar uit te kijken!

Sinkhole

In The Hole in the Ground verhuist de alleenstaande moeder Sarah samen met haar zoontje Chris naar het Ierse platteland. Niet ver van hun nieuwe woning bevindt zich een enorme sinkhole. Op een noodlottige dag valt Chris in dit gigantische gat in de grond. Wonder boven wonder overleeft hij de val zonder noemenswaardige verwondingen. Maar na zijn terugkeer vindt er een reeks vreemde gebeurtenissen plaats en Sarah begint zich af te vragen of het wel echt haar kind is dat is teruggekeerd…

Article continues after the ad

 

Zenuwslopend

The Hole in the Ground is geproduceerd door A24, de studio achter horrorhits als The Witch, It Comes At Night en het spraakmakende Hereditary. Met zijn duistere camerawerk, zenuwslopende soundtrack en genoeg gorigheid om de meest doorgewinterde horrorfans bij de les te houden, lijkt hun nieuwste productie prima in dit rijtje te passen. We kunnen The Hole in the Ground dan ook met een schoon geweten toevoegen aan onze alsmaar groeiende lijst van horrorfilms waar we komend jaar het meest naar uitkijken!

Helaas is nog niet bekend of en wanneer The Hole in the Ground in Nederland zal worden uitgebracht