Filemon verruilt de sportschool voor de ring. In Filemon slaat door ontsluit hij de kickbokswereld door zelf het gevecht aan te gaan.

Article continues after the ad

Filemon slaat door

Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: Filemon wil kickbokser worden. Voor Filemon slaat door wordt hij maandenlang gedrild door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky om zich klaar te maken voor een gevecht op een van de grootste kickboksgala’s van Nederland.

Zijn tegenstander in dat eindgevecht: collega-presentator Ajouad el Miloudi, die op zijn beurt wordt getraind door Ramzi Tamaditi, wereldkampioen tot 69 kilo in 2011. Afgelopen dinsdag zaten Filemon en Ajouad al tegenover elkaar bij Pauw; het fragment daarvan kun je hierboven terugkijken.

Rico Verhoeven

In de eerste aflevering maakt Filemon vanavond kennis met de sport door te spreken met een aantal grote namen uit de kickbokswereld, waaronder Rico Verhoeven. Ook treft hij zijn trainer Remy Bonjasky voor de eerste keer. Je volgt Filemons avontuur door vanaf vanavond elke week om 21:50 uur naar NPO 3 te kijken. Op zondag 4 juni is het eindgevecht tegen Ajouad te zien.