Oktober. De maand van Halloween en... Fearonica! Veronica doet er deze maand alles aan om je elke zaterdag een nacht vol nachtmerries te bezorgen. Vanavond trapt Fearonica af met The Conjuring en Annabelle.

Article continues after the ad

The Conjuring

20:30 uur, Veronica

The Conjuring gaat over de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Ze worden ingehuurd door een gezin dat in een afgelegen boerderij woont en daar geterroriseerd wordt door een duistere aanwezigheid. Ed en Lorraine trekken alles uit de kast om het gezin te helpen, maar zo'n machtig, duivels monster zijn ze nog nooit tegengekomen. Geloof ons: The Conjuring staat hoog in het rijtje van engste horrorfilms!

Annabelle

22:45 uur, Veronica

Na The Conjuring zie je ook de tv-première van Annabelle (2014). John Form koopt een prachtig cadeau voor zijn zwangere vrouw: een vintage pop met een witte bruidsjurk. Maar de blijdschap is van korte duur. Tijdens een verschrikkelijke nacht wordt het stel overvallen door een satanische sekte die zich daarna schuilhoudt in de pop. Smeer je stembanden maar vast, want bij Annabelle is gillen gegarandeerd.

Hou de rest van de zaterdagen in oktober ook vast vrij, want er staat nog veel meer engs op de planning.

Scream & Drag me to Hell

13 oktober

Fright Night

20 oktober

Ouija & Ouija Origin of Evil

27 oktober