De Gevaarlijkste Wegen

Omroep BNNVARA wilde geen nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld meer maken, maar Powned blies het programma - dat nu De Gevaarlijkste Wegen heet - nieuw leven in. Vanavond is de eerste aflevering te zien op NPO 3.

Article continues after the ad

Vanaf 21:20 uur zien we hoe cabaretier Guido Weijers en actrice Abbey Hoes het Swatgebergte en de zogenoemde Baviaanskloof in Zuid-Afrika trotseren. Dat ziet er ongeveer zó uit:

Morgen om 21:20 uur op NPO 3: De Gevaarlijkste Wegen!

Van glibberige paden langs steile afgronden tot extreme bergpassen. Lukt het Abbey en Guido om hun reis door Zuid-Afrika tot een goed einde te brengen? Kijk vanaf morgen om 21:20 uur op NPO 3 naar een nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen!

Geplaatst door PowNed op Zaterdag 25 april 2020


Gevaarlijkste Wegen

Aan de formule is zo op het eerste oog helemaal niets veranderd. Elke aflevering stappen twee BN'ers bij elkaar in de auto en verkennen ze gevaarlijke, minder bekende routes over de hele wereld. Onderweg ontstaan onverwachte, interessante gesprekken en als kijker krijg je ook meteen een stuk geschiedenis mee over deze wegen, landen en gebieden. 

Duo's

Powned verzamelde een hoop interessante duo's. Naast Guido Weijers en Abbey Hoes mogen we bijvoorbeeld ook de combi Famke Louise en Ryanne van Dorst verwachten. Benieuwd naar de andere BN'ers? Bekijk hier de hele lijst met deelnemers.


De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 21:20 uur te zien op NPO 3.