Get Out, film

Heb je zin om het jaar af te sluiten met een echte horrorfilm? Dan heb je nu geluk! Vanaf vandaag staat namelijk de doodenge film Get Out op Netflix.

Article continues after the ad

De horrorsensatie van regisseur Jordan Peele zorgde er in 2017 voor dat in ons land ruim 40.000 mensen in de eerste vier dagen naar de bioscoop gingen.

Tikkende tijdbom

Deze spannende film gaat over de Afro-Amerikaanse twintiger Chris (Daniel Kaluuya) die voor het eerst op bezoek gaat bij zijn blanke schoonouders. De ouders van zijn vriendin Rose (Allison Williams) lijken hem met open armen te ontvangen, maar naarmate het weekend vordert begint Chris steeds meer argwaan te krijgen. Wat is er bijvoorbeeld mis met de huishoudster en de tuinman? Voordat Chris daar achter komt, zou het al bijna te laat kunnen zijn...


Beste horrofilm aller tijden

Ben je na het lezen van de bovenstaande tekst nog niet helemaal overtuigd? Laten we het dan vooral nog eens proberen! Get Out is één van de slimste, grappigste en origineelste horrorfilms van de laatste jaren, en staat niet voor niets op een derde plek in onze top-25 beste horrorfilms. Dat zeggen we niet voor niets, want deze (vrij goedkope) film verdiende in Amerika alleen al 100 miljoen dollar winst. Van dat geld kon regisseur Jordan Peele dan weer andere pareltjes maken.

Get Out is vanaf nu te zien op Netflix.