De TV Kantine, Elise schaap

RTL 4 zendt vanavond een compilatieaflevering uit van de afgelopen 10 seizoenen van De TV Kantine! Zo kunnen we met z'n allen even keihard lachen en vergeten dat de festivalzomer niet doorgaat dit jaar (zucht...).

De allerleukste momenten van het populaire programma worden achter elkaar gezet in Het beste van De TV Kantine. Dat wordt lachen, gieren en brullen!

De TV Kantine

Het programma met vaste gastheer en -vrouw Carlo Boszhard en Irene Moors, verrast elke week weer met hilarische personages waar de kijkers altijd laaiend enthousiast over zijn. Van een Songfestival-special, of een speciale ode aan De Wereld Draait Door tot Elise Schaap als "blablabla chocolade vla" Nikkie Plessen. We krijgen er geen genoeg van!  En de vraag blijft: wie speelt deze week de geniaalste personages? Dat is soms onmogelijk te zien

Article continues after the ad
 

Het Beste van

Het Beste van De TV Kantine wordt een compilatieaflevering van de hoogtepunten uit de afgelopen 10(!) seizoenen. We zien onder andere gaststerren Kaj Gorgels, Nienke Plas, Buddy Vedder, Robert ten Brink en Esmee van Kampen terug, die een hilarische bijdrage leveren aan deze speciale reeks. Ga gezellig met het hele gezin op de bank zitten en even lekker lachen. Papa kan nu ook meedoen, want er is voorlopig toch geen voetbal meer op tv.  

Het Beste van De TV Kantine zie je vanavond om 20:30 uur op RTL 4!