Deelnemers Expeditie Robinson NL vs BE op Videoland

Vanaf vanavond 20:30 uur kijk je wekelijks naar het nieuwe programma Expeditie Robinson NL vs BE, met Geraldine Kemper en Bartel van Riet als presentatoren. Naast dit koppel zullen er geen BN’ers te zien zijn: alleen onbekende Nederlanders en Vlamingen samen op een tropisch eiland waar nauwelijks eten te vinden is.


Terug naar de oude formule

Het programma gaat terug naar hoe Expeditie Robinson was in de beginjaren: een kéiharde overlevingsstrijd tussen Nederlanders en Vlamingen. Vooral na de vele kritiek op afgelopen seizoen klinkt dit als muziek in de oren. Zo zou de halve finale doorgestoken kaart geweest zijn, en klaagden de kijkers over de vele bondjes en tactische moves. Op deze manier wint niet de ‘echte Robinson,’ maar degene die het beste een bondje kan vormen. Voor Geraldine Kemper is het presenteren van dit nieuwe programma in ieder geval een droom die uitkomt:


Elke week een aflevering op Videoland

In dit nieuwe programma dat vanaf donderdag 23 januari wekelijks om 20:30 op Videoland verschijnt, strijden 16 onbekende deelnemers tegen elkaar en moeten ze veel moeilijke opdrachten doorstaan om zichzelf te bewijzen. Dit zijn de 8 Nederlandse deelnemers:

Article continues after the ad


SBS6 komt met eigen versie expeditie

SBS6-baas John de Mol heeft de Expeditie Robinson-hype óók door en komt met een concurrent: Million Dollar Island. In dit nieuwe programma strijden 100 onbekende kandidaten tegen elkaar die twee (ja, twee!) maanden moeten overleven op een onbewoond eiland! De winnaar wordt na het trotseren hiervan beloond met 1 miljoen euro. Zou jij dit kunnen? Opgeven kan via deze link.