Britts Gouwe Ouwen

Er staat weer een nieuw programma van Britt Dekker in de startblokken! In Britts Gouwe Ouwen mengt Britt zich 6 weken tussen de oudjes van verzorgingshuis Sweelinckhof. De presentatrice loopt mee als verpleegster en probeert zo “leven in de brouwerij” te brengen.

Gouwe Ouwen

De vrolijke presentatrice wil met haar nieuwe programma haar volgers inspireren om ook te werken in de ouderenzorg. Vooral in deze moeilijke tijden vindt de paardenliefhebber dat deze gouwe ouwen meer aandacht verdienen. In DWDD maakte Britt al diepe indruk met haar ouderenoproep. Alleen praten over het programma raakt al een gevoelige snaar bij de kijkers! Dat belooft wat!

Gezellige uitjes

Britt organiseert verschillende leuke uitstapjes samen met de opa’s en oma’s. Ze wandelen bijvoorbeeld met de hond of bakken een lekkere taart. Het maakt niet uit wat ze aan het doen zijn, Britt en de oudjes zorgen voor gezelligheid.

Article continues after the ad

100% Britt  

Britts Gouwe Ouwen belooft weer typische Britt Dekker-tv te worden. Britt is helemaal zichzelf en vrolijkt de oudjes (en ons!) op. Haar vorige programma Opgezadeld met Britt was een hit onder haar fans, maar de hoge kijkcijfers bleven helaas uit. Gaat Britts Gouwe Ouwen het beter doen? Vanavond kun je het zelf zien!

Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag elke week om 21:30 uur te zien op SBS 6.