Eva Jinek heeft vanavond een wel hele bijzondere beroemdheid te gast: niemand minder dan oud-president Bill Clinton schuift bij de talkshowhost aan voor een exclusief interview. De 42e president van de Verenigde Staten is in Nederland voor het congres AIDS2018, en Clinton komt bij Jinek vertellen over zijn streven om aids voorgoed de wereld uit te helpen.

Article continues after the ad

AIDS2018 is een groots opgezet internationaal congres waar de laatste wetenschappelijke onderzoeksresultaten over hiv en aids worden gepresenteerd. In de afgelopen dagen zijn er al meerdere beroemdheden voor deze bijeenkomst naar Amsterdam gekomen waaronder Charlize Theron, Sir Elton John en Prins Harry.

Gisteren werd Bill Clinton al in de Jordaan gespot door zangeres Glennis Grace, die meteen een foto op haar Instagram plaatste en in al haar enthousiasme vergat om de tikfouten even aan te passen.

In maart 2018 had Eva Jinek ook al een interview met Bills echtgenote Hillary Clinton voor een speciale aflevering van Brandpunt. De exclusieve Jinek-aflevering met Bill Clinton zie je vanavond rond 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.