All Stars en Zonen NPO serie cast
Source
NPO

Hoera! Vanavond gaat eindelijk die langverwachte nieuwe reeks van All Stars van start. Voor All Stars & Zonen keren de oude hoofdrolspelers uit de eerdere films en tv-series terug, én maken diverse nieuwe acteurs hun debuut.

Oude All Stars zijn terug van weggeweest

Kasper van Kooten (Peter), Danny de Munk (Bram), Peter Paul Muller (Mark), Isa Hoes (Roos), Thomas Acda (Willem), Daniel Boissevain (Johnny) en Raymi Sambo (Paul); ze zijn allemaal terug voor de nieuwe comedyserie All Stars & Zonen. All Stars begon natuurlijk in 1997 met een geweldige film over een groep voetballende vrienden. Na de film volgde de televisieserie, bestaande uit drie seizoenen. De laatste aflevering werd uitgezonden in december 2001. In 2011 verscheen de vervolgfilm All Stars 2: Old Stars.

Trailer voor All Stars & Zonen

In de nieuwe serie All Stars & Zonen zijn de voetballers van toen een stukje ouder geworden... Ze staan achter de bar van de club of zijn bijvoorbeeld aangesteld als penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal. V.V. Swift Boys blijkt door wanbeleid van Johnny namelijk op de rand van een faillissement te staan… Alle familieleden worden opgetrommeld om de club te redden. Zin in een voorproefje? Check hieronder de trailer:

All Stars & Zonen bestaat uit tien afleveringen van 30 minuten. En daarvan is de eerste vanavond te zien! Schakel daarvoor om 21.55 uur in op NPO3.

Article continues after the ad

PS Geen zin in deze NPO-serie? Misschien valt deze kijktip beter in de smaak!