Update: De naam van het slachtoffer is uit dit artikel verwijderd. De redactie heeft dit besloten nadat bekend werd dat de vrouw is aangevallen op straat vanwege de ophef.

Wordt aanranding genormaliseerd op de Nederlandse televisie? Volgens kijkers van De Villa wel: wanneer 'nee' wordt gezegd, proberen de mannen tóch nog even verder. In het programma wordt er nog een vrolijk muziekje ondergezet zodat het allemaal onschuldig lijkt en op Twitter is hier veel commentaar op. 

Article continues after the ad

'Dramaqueen'

Twee clips van De Villa verschenen op Twitter en Tim Hofman brengt deze nog extra aan het licht. In een van de clips vertelt de vrouw uit De Villa dat ze geen kusjes van Steve wil. "Ik vind dat niet fijn." Dit houdt Steve niet tegen, hij probeert het gewoon opnieuw. Als ze écht niet wil, noemt hij haar maar een 'dramaqueen'. Kijkers reageren hier woedend op. "Dit is géén knuffelen. Dit is niet onschuldig," staat er op Twitter. 

 

De Villa flopt

De Villa flopt al vanaf het begin: kijkers haakten snel af door de te ordinaire deelnemers. RTL heeft excuses aangeboden en het programma gestaakt na de uitzending. Uit een intern onderzoek blijkt dat er ernstige misstanden hebben plaatsgevonden tijdens de productie, volgens de zender