Badr Hari en Rico Verhoeven op Veronica

TV-zender Veronica scoorde gisteren de pannen van het dak met de langverwachte kickbokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Ruim 3,5 miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd, maar na afloop klinkt er vooral véél kritiek: kijkers moesten Rico's huldiging namelijk missen. 

Article continues after the ad

"Wat een totale blamage", zo zegt tv-persoonlijkheid Maurice Wijnen op Twitter. "Om midden in de climax van de avond een oneindig reclameblok uit te zenden. Totale minachting voor de kijker." Het sociale medium ontploft zowat met reacties van woedende kijkers die niet konden zien hoe Rico de overwinningsbelt in ontvangst mocht nemen. Ook de overwinningsspeech moesten ze missen. En dat komt allemaal door een reclameblok. 


Woedend

Zo kreeg de lange tv-avond voor veel kijkers toch nog een naar staartje. Alhoewel: de wedstrijd zelf was na drie rondes al gespeeld nadat Badr geblesseerd raakte en moest opgeven. Waarschijnlijk was de sfeer thuis op de bank dus al... een beetje gespannen. Gelukkig kun je hier nog even afkoelen met de meest slechte grappen na afloop van die anticlimax


Anticlimax

Zoals gezegd eindigde de gehypte match nogal in een anticlimax nadat Badr moest opgeven. Hij liep een enkelblessure op en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Badr vs. Rico

Unfinished business...

Geplaatst door Veronica TV op Zaterdag 21 december 2019