Shary-An Nivillac in Expeditie Robinson 2019

'Respectloos', 'triest', 'Robinson-onwaardig'; Shary-An maakt zich wederom niet echt geliefd bij fans van Expeditie Robinson. In een preview van de nieuwe aflevering, die vanavond op RTL 4 komt, zien we tot ongenoegen van kijkers hoe Shary-An stiekem in de tas van Akwasi speurt. 

Article continues after the ad

"Dit gaat echt te ver, wat smerig gewoon", reageert boze kijker Amber op Facebook. "Echt het meest waardeloze seizoen OOIT." En ook op Instagram gaat het werkelijk hé-le-maal los. "Triest..... Dit heeft echt niks meer met Robinson te maken!" De hevige kritiek op dit seizoen is niet nieuw, maar lijkt elke week steeds heftiger te worden...
 

Hoeveel stemmen heeft Akwasi nog?

Ondertussen wordt de tas van Akwasi grondig onderzocht 🤫

Geplaatst door Expeditie Robinson op Vrijdag 29 november 2019


Tassen doorzoeken

Waar gaat alle ophef nu eigenlijk om? Nou, we zien in het fragment hoe kandidaat Shary-An met hulp van Eva Koreman de tas van Akwasi doorzoekt om erachter te komen hoe veel extra stemmen hij nog heeft. Kijkers weten niet wat ze zien. "Dit is toch wel echt het toppunt van triestheid", reageert fan Shirley. "Jammer dat deze jubileum editie die zo geweldig had moeten zijn, de slechtste ooit wordt", vindt vaste kijker Maurice. "Waar is het Expeditie Robinson spel gebleven waar het ooit om draaide?"

 

Reacties kandidaten

De andere kandidaten die nog in het spel zitten gaan zich nu zelfs met het fragment bemoeien! "Ik voel me wel moreel verplicht om jullie te herinneren aan het feit dat je ten alle tijde MET JE TENGELS van andermans spullen af moet blijven!", reageert Akwasi met een knipoog. Ook Mariana Verkerk, die eveneens nog in het spel zit, laat van zich horen. Ze reageert op een opmerking van afvaller Tim Coronel, die vond het "gemeen". Volgens Mariana gebeurt dit vaker. Ze had haar extra stemmen om die reden juist verstopt! 
 


De nieuwe Expeditie Robinson is vanavond vanaf 20:00 te zien op RTL 4.