Ronnie Flex in The Voice of Holland op RTL 4

Het regende gisteren complimenten op twitter voor rapper Ronnie Flex' eenmalige optreden als gastcoach in The Voice of Holland. Na al die bakken kritiek die Lil' Kleine over zich heen krijgt, is het dan ook géén verrassing dat velen liever Ronnie op zijn plek zien!

Article continues after the ad

Ronnie zat gisteren vanwege het jubileumseizoen samen met oud-coach Angela Groothuizen in een rode stoel. Ze mochten Anouk en Ali B adviseren in The Knockouts. Waylon en Lil' Kleine zaten een aflevering uit; zij hadden vorige week al hun keuzes gemaakt (met hulp van Marco Borsato en Miss Montreal).

Reacties

Menig twitteraar stroomt over van liefde voor Ronnie. "Hij was eerlijk, maar bleef zo aardig. Echt cute." De vergelijking met collega-rapper Lil' Kleine is natuurlijk snel gemaakt, zeker nu die zo enorm onder vuur ligt en zijn plek in de Voice-stoel mogelijk kwijtraakt. "Ronnie Flex is wel een aanwinst voor The Voice. Heeft al meer inhoudelijke tekst gehad dan die Kleine in alle afleveringen." 

Lil' Kleine

Het lijkt erop dat Lil' Kleine's Voice-toekomst elke week uitzichtlozer wordt. Zelfs de experts van RTL's eigen Boulevard geven geen cent voor zijn terugkeer volgend seizoen. Na die veelbesproken ruzie met Anouk is de kritiek op Kleine's coaching-skills alleen maar in sneltreinvaart toegenomen. Ronnie Flex voelt voor velen in ieder geval als een 'aanwinst'!

Liveshows

Volgende week zitten Waylon en Lil' Kleine gewóón weer op hun rode stoelen. Ze voegen zich weer bij Anouk en Ali voor de liveshows! En die worden... spannend! Het is namelijk de eerste keer dat kemphanen Anouk en Kleine weer samen één ruimte delen na hun verbale vechtpartij. Zelfs Ali B gaf toe dat hij niet weet hoe dát gaat aflopen...