De TV Kantine, Elise schaap

De TV Kantine trok deze week met een bijzondere Songfestival-special voor het eerst minder dan 1 miljoen kijkers (wat mogelijk te maken heeft met de commentaren van Connie Witteman), maar het publiek genoot wel! Vooral publieksfavoriet Elise Schaap wist de kijkers opnieuw voor zich te winnen. 

Article continues after the ad

Elise Schaap persifleerde eerder al sterren als Nikki Plessen, Olcay Gulsen, Ryanne van Dorst en Nienke Plas, maar daar horen sinds gisterenavond weer een aantal nieuwe typetjes bij. Zo kroop ze in de huid van Songfestival-winnaar Duncan Laurence, presentatrice Chantal Janzen en was ze zelfs even te zien in de hitserie Vis a Vis, de TV Kantine-special dan. Volgens de fans deed ze dat weer met verve!

Hysterische Emma Wortelboer

Carlo en Irene mogen wel uitkijken, want naast Elise Schaap was het deze week Nicolette Kluijver die de aandacht van de kijker wist vast te houden. De presentatrice mocht in de huid kruipen van een gillende Emma Wortelboer, het beeld dat we nooit meer zullen vergeten. Kijkers lagen in een deuk om deze persiflage. 'Tranen van het lachen!', zo werd er dan ook geschreven op Twitter. Lees hieronder nog meer reacties. 


De aflevering gemist? Bekijk 'm hier terug!